ÇORUM / SUNGURLU - Mehmetçik Ortaokulu

Mehmetçik Ortaokulu

BAHÇELİEVLER MAH. 2078 SK. MEHMETCİK İLK OKULU BLOK NO 2 SUNGURLU / ÇORUM
Vizyon
Biz, öğrencilerimize bilgi çağının gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırarak onların kişilik gelişimlerini ve ahlaki yapılarını destekleyip kendini gerçekleştirebilecek bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Misyon
Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, vatandaşlık kültürünü benimsemiş, kişisel hak ve sorumluluklarını bilen, güncel ve bilimsel gelişmeleri takip eden, araştırma yapmayı ilke edinerek öğrenen, öğrendiklerini doğru kullanabilen, olumsuzluklar karşısında yılmadan işbirliği yapabilen, gerektiğinde sorumluluktan kaçmayan, bulunduğu topluma liderlik yapabilecek, toplum tarafından örnek gösterilen, dürüst, ahlaklı, kişilikli ve karakterli bir insan olarak yetiştirmek.
Dogalgaz
Bahçelievler mah.2078/2 Sungurlu/ÇORUM